Friese Elfsteden Wandeltocht dag 5 van Dokkum naar De Harmonie in Leeuwarden: Het fel begeerde Elfstedentocht-kruisje is binnen! (226 foto’s)

P1050392

Ja…, dan was het vanmorgen alweer de laatste dag van de Tocht der Tochten, onder de Wandeltochten: De Friese Elfsteden Wandeltocht. Met zijn allen zijn we vertrokken vanuit Dokkum, via Rinsumageest naar Aldtsjerk en Oentsjerk gelopen. Vervolgens via Gytsjerk naar Lekkum en uiteindelijk naar De Harmonie in Leeuwarden. De start was direct heel bijzonder, met voorop lopend, twee Friese paarden met een sjees en vervolgens een peloton militairen. Bepakt en bezakt. Ja…, Rinsumageest is een bijzondere plaats in de route, om te pauzeren! Hier niet alleen koffie met koek, maar ook heel veel gezelligheid en altijd weer het prachtige Friese Volkslied! Dan gaat het richting Leeuwarden en is het wachten op de eerste deelnemers van alweer een Elfstedentocht: Heel simpel gezegd, een tocht van oude automobielen en motoren. Dan is het over en weer zwaaien. Ik heb mijn vijftiende Elfstedentocht-kruisje in een super-gezellige Harmonie in ontvangst mogen nemen..! Ook vandaag opnieuw mooi op tijd over de finish: 11.43 uur!

*** Druk op onderstaande foto om 226 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipP1vw-_DWdA6_9aB4_nlelzUuE0-F1B1j9sJW3W?source=pwa&authKey=CISH6Kvmq4-T5wE

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Friese Elfsteden Wandeltocht dag 5 van Dokkum naar De Harmonie in Leeuwarden: Het fel begeerde Elfstedentocht-kruisje is binnen! (226 foto’s)

  1. Alfred Knikker zegt:

    Gefeliciteerd Nanne, 15 kruisjes, geweldig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s