Falomster Rintocht laat wandelaars genieten van een prachtige omgeving in en rond het trotse dorp: De Falom! (65 foto’s)

P1630176

Voor mij was het vandaag duidelijk: Géén Pieter Stuyvesant Kuiertocht, maar lekker in eigen omgeving de FALOMSTER RINTOCHT lopen. De enthousiaste werkgroep Kansen in Kernen De Falom had een wandeltocht over diverse afstanden georganiseerd. Dit omdat het dorp fraai vernieuwd is, vanwege de aanleg van de Centrale As. Daar is men in De Falom geheel terecht erg trost op. Vandaar de uitnodiging: Kom genieten van de prachtige omgeving van De Falom! De start was vanaf het dorpsplein De Omslach. Maar liefst vier afstanden kon er gelopen worden. Voor mij werd dit de langste afstand: Uiteraard door De Falom en het Bûtenfjild, de Falomster Leijen en een prachtige natuurroute in het Houtwiel. Wat een enorme rust in dit schitterende natuurgebied, één met de natuur! Bijzonderheid: Een wandeltocht waar geen kosten aan waren verbonden! Bedankt… organisatie van deze allereerste Falomster Rintocht.

*** Druk op onderstaande foto om 65 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipOfvSF2MA-DzU-NjDxlYUVIuq9ekuDj4aR5G1is?source=pwa&authKey=CO3XhKqb-_yraw

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s