Fiets Elfstedentocht op Pinkstermaandag, met ook dit jaar weer veel lachende en bekende gezichten in Dokkum. (227 foto’s)

P1630668

Vanmorgen was ik al vroeg op de Markt in Dokkum. Stempelpost voor de Fiets Elfstedentocht op Pinkstermaandag. Ook dit jaar weer verreden onder bijna ideale weersomstandigheden. Geen regen, wel een stevige wind, echter met de wind in de rug heeft dit zijn voordelen…! Het was vanmorgen al vroeg druk in hartje Dokkum. Zelf heb ik de Fiets Elfstedentocht een aantal malen gefietst, maar dan vaak onder iets minder gunstige omstandigheden. Niet op de racefiets, maar op een gewone fiets. Eén ding is zeker, ik loop liever de Elfstedentocht! Toch altijd mooi en gezellig om al die fietsers weer op de Markt in Dokkum te zien. Wat een heerlijke zweetlucht hing er boven de Markt, waar gestempeld moest worden en men veelal van een korte pauze genoot. Mijn fotolink geeft een kleine impressie van vanmorgen. Een fotolink met nogal eens een bekend gezicht…!

 
***Druk op onderstaande foto om Fotolink met 227 te openen.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipPslCq_Wu3Z6YRsneE14wMSp1PxJE30SALohIrF?source=pwa&authKey=CN7voMTnoq3u3wE

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s