Corry viert haar verjaardag uitbundig in en rond de Kloosterkapel van Sibrandahûs…, langzaam overgaand in een gezellig Tuinfeest bij persfotograaf Alex Bouma. (43 foto’s)

P1650183

Vandaag doe ik iets…, wat ik normaliter nooit doe of gedaan heb. Fotograferen tijdens een verjaardagsfeest! Een feest van ’s morgens 10.00 uur tot vanavond in de kleine uurtjes. Het feest van Corry is dan geleidelijk overgegaan in een groot Tuinfeest. In maart werd Corry 50 jaar en zij vond dit bij uitstek een moment, om daar uitgebreid bij stil te staan. Om dit vooral te Vieren! Dit alles in de fraaie Kloosterkapel van Sibrandahûs, diep verscholen in het groen. Allereerst werd ik daar vanmorgen ontboden door de welbekende persfotograaf Alex Bouma, in zijn fraaie Piekehok. Een buitenvertrek, met weidse blikken richting Burdaard. Daarna mocht ik in Corry… bijten! Koffie met gebak, met daarop een fotootje van de gastvrouw. Na een korte speech, vergezeld van beeldmateriaal werd het tijd voor: Een bowl met slagroom! Dit is een rijk met vruchten gevulde drank, die vroeger heel veel in Nederland op feestjes werd geserveerd. Het smaakte weer ouderwets lekker! Ondertussen waren de heerlijke speciale broodjes ook gebracht en nog voor de lekkere soep ben ik er tijdelijk even tussen uit gepiept…!

Druk op onderstaande fotolink om 43 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipOC_t7xRjOtVgj8iLMCWSBIBktsX33Aj7cpWBkA?source=pwa&authKey=CNqjlPupzMjFUA

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s