De Fontein-kleuters uit Damwoude volgen een leuk stukje Natuurbeleving via kleine opdrachtjes bij NME De Klyster. (36 foto’s)

P1650785

De morgen begon hier in het noorden van Friesland, in vergelijking met gisteren, behoorlijk frisjes. Zeedampen veroverden langzaam maar zeker het vaste land. Vanmiddag kwam de zon echter geheel terug! Vanmorgen werd het tijd voor diverse doe-dingen en tussen de middag hebben we hier gezellig met ons drieën een broodje gegeten en vooral gesnoept van de lekkere aardbeien! Daarna was er voor mij nog enige ruimte en tijd om de bloemen bij Willy op het graf water te geven, om daarna nog een blok te fietsen. Genieten van het prachtige weer en een machtig mooie omgeving, met wonderbaarlijk mooi natuurschoon. Toevallig fietste ik langs Natuur- en Milieu Educatie-Centrum De Klyster, iets wat ik overigens anders nooit doe. Dit bijzondere NME Centrum verzorgt arrangementen en lesmateriaal voor het onderwijs in de gemeenten Dantumadiel, Dongeradiel, Kollumerland en Ferwerderadiel, op het gebied van Natuur en Duurzaamheid. Toevallig was school De Fontein uit Damwoude hier vanmiddag met een juf en een groep kleuters en vrijwilligers. In kleine groepjes volgden de kinderen diverse opdrachtjes, gericht op de natuur. Een vorm van Natuurbeleving op zeer jonge leeftijd, erg educatief.

Druk op onderstaande fotolink om 36 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipN9sH1w39bgEwogrGtBsHwO_SpYJtP4Vi591zCS?source=pwa&authKey=CLizt8Cjg7nzWg

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s