AquaZoo Leeuwarden, het Familie Dierenpark van Friesland. Het is nog twee weekjes wachten op de Nijlkrokodil! (79 foto’s)

P1660581

Het was vandaag wederom fantastisch zomerweer, met een heerlijk zonnetje. Het was ronduit gezegd warm. Daarom vanmiddag de stekker van de stofzuiger uit de stekkerdoos getrokken en de boel de boel gelaten. Morgen zou het wel eens kunnen gaan regenen en dan pak ik al die huishoudelijke klussen weer normaal op, alsof er niks gebeurd is. Realiseer me nu…, dat er ook morgen weer genoeg op het programma staat. Ben vanmiddag zeer impulsief naar AquaZoo, het Familiepark van Friesland, gelegen ten oosten van Leeuwarden gereden. Eigenlijk voelde ik me wel een beetje schuldig, dat ik zo in mijn eentje, zonder kinderen naar dit bijzondere dierenpark ben gereden. Toch heb ik in alle rust genoten van de Flamingo’s, de Pinguins, de Ibissen, de IJsberen, de Pelikanen en al die andere fraaie diersoorten, die ik zo gemist heb in Wildlands Emmen. Eerlijk gezegd heb ik hier vanmiddag meer genoten van de dieren, dan in Emmen! Dit hoorde ik vanmiddag vaker…! AquaZoo is voor de kleuter en lagere scholen een fantastisch park voor een dagje schoolreisje! Genieten van de dieren en vogels, maar daarnaast heel veel speelmogelijkheden, voor de kinderen. Het is er veel minder commercieel dan in Emmen en daardoor een behoorlijk stuk vriendelijker. Echt leuk! Waar ik echt van kan genieten…. zijn de Groene Leguanen. Zo mooi! Dan komt er medio juli nog iets heel leuks in AquaZoo: De Nijlkrokodillen. Nu nog iets van rond de twee meter groot. Maar eenmaal volwassen kunnen ze een lengte van ongeveer zes meter bereiken. Alweer een reden om binnenkort nog eens te gaan. Dan echter op een iets minder warme dag. De dieren hadden ook hinder van de warmte. Met name de Ringstaartmaki’s en de kleine Aapjes. Ze waren iets minder actief. Daarentegen vonden twee Aziatische kleinklauwotters het juiste moment om voor mijn ogen de liefde te bedrijven! (Zo goed gezegd…, schoondochter?)

Druk op onderstaande fotolink om 79 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipMIPz6xrB1ilGQ61bZlOCvdBrqTU6QQavDkFWqy?source=pwa&authKey=CIu5u82H_LmKCw

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op AquaZoo Leeuwarden, het Familie Dierenpark van Friesland. Het is nog twee weekjes wachten op de Nijlkrokodil! (79 foto’s)

  1. Margriet zegt:

    Net wat u zegt, heel mooi park. ‘k Ben er zelf één keer geweest met de hele familie en we hebben genoten. ‘k Ben zeker van plan er deze zomer nog eens heen te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s