ThrottleHeads Festival vindt een snelle pracht-locatie op de Achterwei in Akkerwoude, achter de karakteristieke oude Fabriek. (164 foto’s)

P1670417

Door omstandigheden is zaterdag het TrottleHeads Festival verplaatst van Brantgum naar de Achterwei in Akkerwoude. Een pracht-locatie voor deze bijzondere happening in een fantastisch decor! Achter die mooie en in het oog springende, oude Fabriek. Een Plaatje op zich! Af en toe moest ik denken aan een super mooie filmset! Vanaf drie uur gistermiddag kwamen de glimmende, de ronkende oude mobielen het Festivalterrein op en zochten een mooi plaatsje, om daarna bewonderd te worden door het publiek. Het werd een mooie middag en avond. De zon kwam er flink bij… en ja dan wordt het alleen maar gezellig en nog gezelliger. TrottleHeads… altijd gratis toegankelijk, met foods, drinks en family fun! Maar ook Rockabilly Live Music: Tiffany & The Rhythm Boys!

Druk op onderstaande fotolink om 164 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipOH9J6-MQaXRwWbOBUaNtm_9_D33WJVZdOU3W14?source=pwa&authKey=CMW8q_XUudLZWQ

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s