Botkeskoalle Damwâld beleefde, ondanks enig gespetter, een gezellige barbecue en speciaal voor de kinderen een swingende disco en ook nog eens een spannende bingo! (190 foto’s)

P1690374P1690516

Botkeskoalle Damwâld vrijdag 14 juli. Vanmorgen werd na lang overleg tussen het schoolteam en de OR-leden én het raadplegen van diverse weerberichten unaniem besloten om het schoolfeest en dan met name het middagprogramma (Op het schoolplein.) uit te stellen naar volgende week dinsdag. Allemaal erg spijtig, maar toch zeer zeker een wijs en verstandig besluit. Tot diep in de middag heeft het geregend. Het avondprogramma, een gezellige barbecue ging wel door, zoals gepland. Voor de kinderen was er tevens de populaire en altijd erg gezellige disco en bingo! Maar ook vanavond viel er nog wel eens een regenbui. Geen nood een deel van de bingo werd binnen gehouden! De pret en de spanning was even groot!

Druk op onderstaande fotolink om 190 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipPVhPaClt1KYg6JGhQCdJoIJY61JJHBcqcPqOWP?source=pwa&authKey=CI-sivqe_Kne0wE

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s