Paardenmarathon Driezum – Wâlterswâld is een Super Paardenspektakel met internationale deelname! Gewoon hartstikke uniek! (177 foto’s)

P1000623P1000698

Maar liefst rond de 150 aanspanningen deden vandaag mee met het jaarlijkse spektakel in Driezum – Wâlterswâld: De Paardenmarathon. Heel veel Amelanders! Een internationaal gebeuren met deelname uit België en Amerika. Speciaal overgevlogen… aldus de speaker. Zelf ben ik niet al te deskundig in de paardenwereld, dus ga ik niet in detail treden en de formaties betitelen. Natuurlijk liepen er Friese paarden mee en ook van die kleine pony’s, die maar nauwelijks het hoofd boven het water konden houden. Snel en fel! De hindernissen liggen in de dorpen nogal verspreid. Het publiek trok in grote getale, op de fietst van hindernis naar hindernis. Dit is echt Uniek! Begon de dag met af en toe een fikse plensbui, zo vanaf 11.00 uur werd het helemaal droog en zonnig! Fantastisch Marathon-weer in Driezum-Wâlterswâld! Van mij geen fotografisch wedstrijdverslag, maar willekeurige sfeer en actiefoto’s. Morgen/zaterdag 29 juli Boerendag ook in deze twee bijzondere dorpen!

Druk op onderstaande Fotolink om 177 foto’s te bekijken.

 

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipOfDiKW9qXa-IEFBLNSDyXiL4DADH7Z8l56igpB?source=pwa&authKey=CO2Klqzx89_lfQ

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s