Noard-Fryslân Bûtendyks is volop genieten: Daar waar slikwerkers eens hun ruggen kromden…! Belgisch duo trekt met twee paarden en kampeerwagen door Noord-Friesland. (52 foto’s)

P1710802

Vanmorgen een morgen van al die kleine doe-dingetjes. Zelf wil ik dit nog wel eens uitstellen. Onder het motto van ach, dit kan morgen ook nog wel, of volgende week! Vanmorgen alles weer eens op orde gebracht. Overzichtelijk! Ook zoiets: Me opgeven voor de wandeltocht op Ameland, Tussen Slik en Zand in oktober dit jaar…, het bleef er maar steeds bij! Meer van dit soort onbenullige kleinigheden. Vanmiddag werd het tijd, om eens flink door te waaien. Alles weer even in m’n kleine bovenkamertje een plekkie geven. Mijn doel was om ongeveer een kilometer of twintig te lopen. Dit is het dus weer niet geworden! Het hield met ruim zes kilometer op! Weer veel te veel leuke dingen gezien. Weer veel te veel gekletst! Zoals bijvoorbeeld met dat leuke stel mensen uit België. Op 3 juli begon voor hen de vakantie en sindsdien trekt dit sympathieke duo met twee paarden en een kampeerwagen langs de buitengrens van Nederland. Het vakantie-avontuur is begonnen in Maastricht en nu rijdt men in een heel rustig tempo in Noord-Friesland. Samen genieten ze van de weidse blikken. Op weg richting Harlingen, via Ouwesyl. Onderweg proberen ze een slaapplekje te vinden bij een boer. Daarna was het voor mij genieten in de kwelders boven Hallum: Noard-Fryslân Bûtendyks! Waar eens de slikwerkers hun ruggen kromden…, aldus het grote infopaneel. Jemig, wat is het daar mooi en wat een enorme rust! Ook de machtig mooie wolkenpartijen boven Ameland, zijn fascinerend! Eén en al… Natuur! Eigenlijk ben ik nog steeds heel erg blij, dat maar heel weinig mensen dit Moois weten te vinden. Natuurlijk kon ik het, mooiste Kunstwerk van Friesland, niet voorbij rijden zonder een foto te maken. Bedankt Ids Willemsma. Het blijft ongrijpbaar Mooi!

(Moet eerlijk vertellen, dat ik met een paar opnames … ‘creatief gespeeld’ … heb met de camera.)

Druk op onderstaande FOTO-LINK om 52 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipOzCIQTbzeD1O9s07xpvcIz9cWvOUAToU7ftu4Z?source=pwa&authKey=COjipIzyoaKjVQ

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s