Gondelvaart Aldeboarn 2017 trekt duizenden bezoekers naar een parade van kleurige en fleurige gondels, in dit zo pittoreske dorpje! (243 foto’s)

P1730331P1730371P1730567P1730521
Gondelvaart in Aldeboarn. Vrijdagavond was het weer zover, precies om negen uur ´s avonds viel het startschot en gingen de mooie gondels van wal. Altijd weer een prachtig spektakel. Vooraf bruist het ´s middags van de activiteiten in dit mooie, pittoreske dorpje. Altijd weer leuk om dit van een bepaalde afstand mee te maken. Er wordt ´s middags nog hard gewerkt aan de gondels. Dit is de zogenaamde gezonde spanning, die langzaam wordt opgebouwd voor de avond. Voor de bezoekers is er in de namiddag een braderie en zijn er leuke attracties. Het heeft ook vaak iets van een kleine reünie. Oud-dorpsgenoten komen speciaal op de dag van de Gondelvaart naar Boarn. Eigenlijk vind ik, persoonlijk, de twee uurtjes vooraf het startschot, het allermooist. Dan wordt er volop geschminkt en komen de deelnemende figuranten lopend naar de gondels. Daarna valt om 21.00 uur het startschot en trekt de kleurige, fleurige stoet door het dorp. Altijd weer leuk en veel gezelligheid, ook tijdens de 72ste Gondelvaart van Boarn!

*** Druk op onderstaande FOTOLINK om 243 foto’s van de Gondelvaart 2017 in Aldeboarn te bewonderen.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipNdi1BSHZBkuTgzR21E3CYT8WQMjESwSHstvUcG?source=pwa&authKey=COmRrrXYyayy1AE

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s