Kennedymars Fryslân … Klavertje4wandeltocht … Wâlterswâld kan terugkijken op een prachtige wandeldag, met deelnemers uit binnen- en buitenland. (400 foto’s)

P1730802P1730811P1740065P1740147

Kennedymars Fryslân … Klavertje4wandeltocht … Wâlterswâld kan terugkijken op een prachtige wandeldag. Door het lopen van vier lussen … lus 1 richting Ee, lus 2 richting Raard, lus 3 richting Kollumerzwaag en lus 4 richting De Falom … had men de keuze om rondom de twintig kilometer per lus te lopen. Zelf heb ik deze Klavertje4 eens op een geheel andere wijze beleefd. Ik heb gistermiddag gefotografeerd in De Falom, op de super-gezellige Stempelpost, bij Alice en Lieuwe. Elke passant staat minimaal eenmaal, maar vaak meerdere keren op de foto. Op deze stempelpost was geen nee te koop! De wandelaars werden hier echt even in de watten gelegd en verwend. Het woordje ‘Nee’ kende men hier niet. Er was hier uitzonderlijk veel in de aanbieding: Broodje kaas of ham, broodje hamburger(!), koffie, thee, banaan, appel, stukje worst, kaas, bouillon, water, limonade, drop, etc. etc. Maar vooral heel veel Gezelligheid en persoonlijke Aandacht! De wandelaars namen de tijd en ploften neer op banken en stoelen. Suus & Truus, kwamen gezellig, met de bakfiets langs en hadden aandacht en een peptalk voor iedereen. Komisch en kleurig duo met een geweldig mooie act! De eerste wandelaar stempelde rond half drie. De laatste stempelaars vertrokken rond half negen, richting finish en hadden toen nog een kleine tien kilometer te gaan. Een enorm tijdsverschil, tussen nummer één en nummer laatste! De meeste lopers kwamen nog fit en fris in De Falom, de laatste lopers hadden de nodige pijntjes. Vooraf passeerden ongeveer 300 honderd bromfietsen de stempelpost De Falom. De deelnemers aan een Toertocht voor Brommers, van het Oldtimersfestival Twijzelerheide. Omdat ik toch stond te wachten op de eerste lopers… was dit voor mij ook een prachtig foto-moment! Wat een deelnemers! Een lange en super-gezellige fotomiddag in De Falom, met Alice, Lieuwe en laat ik vooral ook assistente Wietske niet vergeten te noemen. Uiteindelijk kwam ik met 645 foto’s thuis en plaats er 400! Dit zijn er heel veel, maar zeker de moeite waard om mee te genieten.

*** Druk op onderstaande FOTOLINK om 400 foto’s te bewonderen.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipNf–oTIw2RpLzMc1PspoLLEr1UDhavWrZUhx28?source=pwa&authKey=CMmt_7Cci8f9YQ/

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s