Stormachtige septemberdag zorgt voor de nodige problemen. Met name de veerdienst had het zwaar te verduren. Onrustige paarden in de kwelders boven Ferwerd-Marrum. (34 foto’s)

stormachtig woensdag 13 september 2017

Natuurlijk zou ik genieten van een heerlijke nazomer… met veel zon. Maar dit is toch een cadeautje! Een fikse en hevige september-storm! Dan begint het bij mij te kriebelen, om naar buiten te gaan! Echter ik had vanmorgen de Seat uitgeleend en kon, misschien maar goed ook, ik kon geen kant op! Daarom heb ik de stofzuiger gegrepen en daarna de natte dweil om de vloeren in de kamer, keuken en bijkeuken eens een flinke beurt te geven. Ook de hal en het toilet kregen een flinke dweilbeurt! Het is weer helemaal bling bling! Vanmiddag heb ik de auto weer gehaald en ben naar de pier van Holwerd gereden. Hier en daar was een boompje omgewaaid, veelal van die jongen bomen. Wel heel veel takken, die over straat waaiden. De kampeerder heeft het vandaag echter zwaar te verduren. Je zult maar in een tentje ergens op een camping staan! Op de pier van Holwerd is het altijd leuk om met stormachtig weer een kijkje te nemen. De boten waren deels uit de vaart genomen. Bij het aanleggen van de veerboot, had de Oerd het behoorlijk zwaar. Uiteindelijk is het gelukt en konden de honderden scholieren, na uren wachten in de vertrekhal, beginnen aan hun onstuimig boottochtje richting Ameland. Daarna heb ik toch ook nog kort een kijkje genomen in de kwelders boven Ferwerd en Ternaard. Voor mij een must. Het wassende water begon steeds meer land te veroveren…!

*** Druk op onderstaande FOTOLINK om 34 foto’s te bewonderen.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipNwZuR0imgDT1Ag43EG3I7b-8j72-9neYfhxAnx?source=pwa&authKey=CMvCx4nnm72OeQ

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s