Haarlijn Najaar Winter 2017-2018 in de Midden Nederland Hallen Barneveld. Samen met schoondochter-kapster Dienie genieten van de nieuwste Trends op haar-gebied. (134 foto’s)

P3120103Haarlijn Najaar Winter 2017-2018 in de Midden Nederland Hallen Barneveld, dit was maandagmiddag ons doel. Schoondochter – kapster Dienie – wilde graag naar dit vaktechnische Event in Barneveld, met een presentatie van de nieuwste Trends, op haar-gebied. Als chauffeur mocht ik mee en natuurlijk ook omdat ik alles leuk vind! Gewoon gezellig uit met mijn schoondochter! Zo ook naar dit toch wel mooie maar oh zo aparte en bijzondere wereldje! Het werd toch even een ritje van 380 kilometer, heen én terug. ’s Middags rond een uur of drie reden we, vanuit een zwaar bewolkt Damwâld, echter in de omgeving van Heerenveen brak het aangename zonnetje door. Geen files of oponthoud onderweg en daarom tijd genoeg om nog een hapje te eten in een donkerbruin restaurant. Ons werd een plekkie toegewezen, op wat ooit een preekgedeelte moet zijn geweest. Althans daar leek het heel sterk op. Dit had men, achteraf gezien, niet moeten doen. Bij het vertrek stootte ik, echt een hilarisch moment, tegen een lamp… en het preekgedeelte werd in donker gedompeld! Ik heb ‘ons kaarslichtje’ bij de buurvrouwen op tafel gezet…, hadden ze iets meer licht om de menukaart te lezen! De Haarlijn Najaar Winter Show was fantastisch om mee te maken en zoals altijd een waar spektakel, met licht, show, muziek, etc.! We zaten maandagavond weer fantastisch: Eerste rang! Op de voorste rij…, we hebben het weer geflikt! Als leek zijnde ga ik dit keer niet in op al de mooie en nieuwe trends. Kapster Dienie, van kapsalon Knapper Hoordwei Damwâld, is met flink wat ‘nieuwe kappers-bagage’ thuisgekomen.

*** Druk op onderstaande FOTOLINK om 134 foto’s te bewonderen.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipNLBD8QLOvQj9k7jJuEh4qddWnH_mil3kUCr7Fm?source=pwa&authKey=CNDridXLvLLSRQ

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s