Shantyfestival Kleintje Maritiem Dokkum brengt veel gezelligheid met: Compagnons Vrouwlu uit Oosterwolde, Piipegaeltsje Sjongers uit De Rottefalle en Admiraliteitssjongers uit Dokkum. (80 foto’s)

shanty kleintje maritiem dokkum 30 september 2017

Eenmaal in de vier jaar wordt in Dokkum een shantyfestival georganiseerd. Vandaag was het tijd voor een kleine versie van het shantyfestival, met deelname van drie koren. Het beloofde een gezellige en leuke middag te worden. Dat werd het ook…, echter de regen werd spelbreker. Daar voor was het genieten van de shanty’s en de welbekende zeemansliederen. Dit allemaal op een podium op de Breedstraat, in het historische centrum van Dokkum. Bij Shantyfestival Kleintje Maritiem traden vanmiddag de volgende koren op: Het Waterkantkoor De Compagnons Vrouwlu uit Oosterwolde, de Piipegaeltsje Sjongers uit De Rottefalle e.w.o. én de eigen Admiraliteitssjongers uit Dokkum. Helaas werd uiteindelijk de regen spelbreker…! Het beloofde een erg mooie en gezellige middag te worden… met vooral veel mooie mensen!

*** Druk op onderstaande FOTOLINK om 80 foto’s te bewonderen.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipMnn26oKnk8yMyhBmd-myUA66sGA8kjv2ZHpN_Y?source=pwa&authKey=CPTPyqqa9sO34AE

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s