Botkeskoalle Damwâld viert Dierendag met een spannende Vossenjacht. Daarna werd het tijd om gezellig te lunchen in Artisante Dokkum! (81 foto’s)

12-p144023811-p1440214

Tot volgend jaar 4 oktober…, schreef ik precies een jaar geleden. Ook toen was het blijkbaar dierendag, waar ik dus niks mee heb. Toen schreef ik ook al: Bij mij is het elke dag Dierendag!  Ik vertroetel niet mijn huisdier alleen maar op 4 oktober en kijk er morgen niet meer naar om…! Haalde ik vorig jaar mijn hondjes weer eens te voorschijn en ook mijn twee kemphanen…, vandaag heb ik precies hetzelfde gedaan. Aandacht geven en vertroetelen. Nu staan ze al lang weer in de grote glazen kast.

P3130271

Iets wat ik vorig jaar ook precies hetzelfde deed…, was een cadeau voor Nanne Lukas uitzoeken in Dokkum. Mijn vriendje wordt binnenkort alweer 4 jaar en wordt groter en groter…! Evenals vorig jaar hadden we vanmorgen snel een keuze gemaakt en net als vorig jaar kan ik het volgende week donderdag halen! Voor mij en mijn schoondochter was er vanmorgen nog tijd zat om samen gezellig te lunchen in stadscafé Artisante. Eerst een heerlijk belegd broodje en als toetje een nog lekkerder mosterdsoep! Voor dit alles heb ik een uur gefotografeerd in en rond de Botkeskoalle van Damwâld. Maar goed dat ik een beetje op de hoogte was…, van wat er ging gebeuren. Want het was af en toe best eng! Er stond een Vossenjacht op het programma. Groepjes leerlingen gingen op zoek naar de Vos. Eenmaal een Vos gevonden kreeg het groepje een letter. Gemengde groepjes kinderen…. de oudere leerlingen hadden de opdracht gekregen, om heel goed op de kleintjes te passen. Af en toe werd elkaars hand stevig vastgehouden. Leuke activiteit: Vossenjacht op Dierendag.

*** Druk op onderstaande FOTOLINK om 81 foto’s te bewonderen.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipNufcCjYMVZsUjSPORezVVNNk6luX2XO17pBze9?source=pwa&authKey=CPO_7LWRtd_AQA

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s