Tussen Slik en Zand Ameland 2017: Sportieve wandelaars genieten tussen Noordzee en het Wad van het mooie natuurrijke Ameland. (238 foto’s)

P3150758Terwijl ik dit berichtje, op zondagmorgen zit te tikken, komt de regen met bakken naar beneden. Gisteren, zaterdag 21 oktober, hebben we kunnen genieten van opnieuw een prachtige zevende editie van Tussen Slik en Zand op Ameland. Er is de nodige regen gevallen, redelijk snel na de start. Dan komen al snel de poncho’s te voorschijn en een kleurige stoet pinguïns beweegt zich door de duinen en deels nog over het strand. Natuurlijk is dit niet leuk te noemen, maar het hoort er allemaal bij én we wisten dat het maar tijdelijk zou zijn. Daar heb je dan weer Buienradar voor! Het was ook onder de regenachtige omstandigheden genieten van een prachtig natuurrijk stukje Ameland. Gaande weg het strand werd het droog. Als je dan weer vanaf het strand komt, weet je dat de route uiteindelijk richting het mooie Wad gaat. Tussen Slik en Zand! Via een prachtige en deels een aangepaste route (wegens wateroverlast) kwamen we in ’t Koaikershuus aan, voor de nodige verzorging. Daarna ging het dus richting het altijd mooie Wad. De welbekende laatste loodjes, richting de finish op het Kerkpleintje in het gezellige centrum van Nes. Het laatste deel hebben we kunnen lopen, onder zonnige omstandigheden. De nazit met Nobeltje en Nobeltje, op het terras van Nes Café, werd wel heel gezellig. Dit typeert dan ook wel een beetje het gezellige sfeertje van alweer een zeer geslaagde… Tussen Slik en Zand! (Mijn afstand was 25 kilometer.)

*** Druk op onderstaande FOTOLINK om 238 foto’s te bewonderen.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipO7NwUB552udy8g9q5EelnQtaoqT-uG43-xvIGM?source=pwa&authKey=CLamt676n-GSag

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s