Najaarswandeltocht van WSV WiK in Opende bracht me samen met ‘het zingende gelegenheidsduo Annie en Sjon’, in het prachtige BaronTheater. (94 foto’s)

P3160432P3160493Wat was het nog ontzettend donker buiten, toen ik vanmorgen al vroeg uit mijn warme bed kwam. Daarna volgt dan, het voor mij zo bekende ritueel: Een stuk brood eten mét abrikozenjam(!), koffiedrinken, mijn loopspulletjes bij elkaar zoeken, digitaal het weer voor de komende uren bestuderen, etc. Vanmorgen ging de rit naar Café Bos in Opende, gelegen bij het welbekende recreatiecentrum Strandheem. Hier was de start van de uiterst populaire Najaarswandeltocht, van WSV WiK Drachten. Het werd een fantastische wandeltocht met ettelijke honderden wandelaars en uiteraard ook nu weer de vele bekende gezichten! Voor de verandering vandaag eens geen 30, maar ruim 21 kilometer lopen. Het heeft zo z’n voordelen: Je bent weer tijdig thuis, om nog iets anders te ondernemen. Het was gezellig lopen met Annie en Sjon uit Sint Nicolaasga. Veel gekletst en heel veel gelachen. Voor ons werden de deuren geopend van het prachtige BaronTheater in Opende. Natuurlijk moest ‘het zingende gelegenheidsduo Annie en Sjon’, samen met een zeer vriendelijke vrijwilliger van BaronTheater, op het prachtige rode pluche plaatsnemen om vereeuwigd te worden…! Een hartstikke mooie en goed georganiseerde wandeltocht, de Najaarswandeltocht in Sportdorp Opende! Trouwens ook een prachtige omgeving!

*** Druk op onderstaande FOTOLINK om 21 foto’s te bewonderen.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipPf01uTzCGbwBe26dhcR2Twxp0yNBjQmAghN8xx?source=pwa&authKey=CKaJ8PHosLWcdQ

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s