Kunstmaand Ameland vandaag weer verruild met het Leven op de vaste wal. Vanmiddag aan de Oranjekoek op de verjaardag van Annegreetje. (36 foto’s)

P3170592P3170395Vanmorgen werd ik heel rustig uitgezwaaid door het Camping-Konijn. Elke morgen zit dit diertje, bewegingsloos, voor zich uit te staren. Dag in…, dag uit. Het leek alsof er vanmorgen sprake was van enige tristesse. Misschien omdat ik vroeg het eiland moest verlaten, op een nagenoeg lege boot. Hoe zalig is dit! Er waren vanmiddag weer de nodige verplichtingen op de vaste wal. Daarnaast is Annegreet vandaag jarig. Deze chick wordt alweer 9 jaar! Meestal zit ik met haar verjaardag op Ameland. Gistermiddag nog in een  rap tempo genoten van de Kunstmaand. Begonnen in Klein Vaarwater, waar prachtig werk hangt van Mariëlle Buckinkx en Vivièn Nieuwenweg. Fascinerend mooi! Via het de strandovergang van Buren ben ik via strandpaviljoen Sjoerd naar Nes gelopen en heb onderweg mijn ‘kunstadresjes’ bezichtigd. Kon het niet laten om nog eenmaal langs de Rentmeester te lopen…, om al het prachtige glaswerk van Kosta Boda te bewonderen. Zo mooi! Voordat we een ‘Kunstborrel’ gingen drinken in Nes Café, had ik nog tijd om langs het Doopsgezinde Kerkje te lopen.

*** Druk op onderstaande FOTOLINK om 36 foto’s te bewonderen.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipMcI78WgTY1vvbexo4y46B0-MZ78K6ojbUD0Icq?source=pwa&authKey=CML52arqmf27-gE

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s