Sinterklaasintocht Damwâld, kreeg na een spectaculaire reddingsactie van de brandweer, een gezellig vervolg in De Kruisweg! (209 foto’s)

P3190865P3190934P3200179P3200227Met toeters en bellen werden vanmiddag Sinterklaas en al zijn Zwarte Pieten in Damwâld binnengehaald. Heiten en memmen, pakes en beppes… allemaal stonden ze rustig te wachten, samen met locoburgemeester Roelof Bos, op het plein voor het gemeentehuis. De intocht was in zoverre rustig en geslaagd, tot het moment dat men ontdekte dat een Zwarte Piet acuut last kreeg van hoogtevrees. Door kordaat optreden van de locoburgemeester arriveerde de brandweer binnen vijf minuutjes, om tot een spannende, doch geslaagde redding over te gaan. Gelukkig is alles op z’n pootjes terecht gekomen en kon met daarna de toertocht, op een oude brandweerwagen, door het dorp beginnen. In De Kruisweg volgde later op de middag een heerlijke, vrolijke voortzetting met als speciale gast…: Sinterklaas en alweer al zijn Pieten. Musiceerde Pieten en Pieten in opleiding…, maar ook echte Juf-Pieten en Strikjes-Pieten. Voor de kinderen een fantastische middag en met een heerlijks chocolade-letter keerde men vol verwachting… naar huis!

*** Druk op onderstaande FOTOLINK om 209 foto’s te bewonderen.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipP0b6HhQhdg-MCQKvVfPbt0xJE5tSS_BrP6o_ta?source=pwa&authKey=CIixh4GwhdSTaw

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s