Grote consternatie op de Botkeskoalle in Damwâld – Geen cadeautjes voor de kinderen – Zwarte Piet had zich verslapen! (109 foto’s)

P3200406

Grote consternatie vanmorgen op de Botkeskoalle in Damwâld. De meeste kinderen uit de groepen 1 tot en met 4 kwamen in hun pyjama naar school. Een aantal kinderen, compleet met een knuffel onder de arm. De schoentjes waren gisteren gezet en de verwachting was daarom vandaag hoog gespannen. Zou de Sint iets in de schoentjes hebben gestopt?! Stom verbaasd keken de kinderen naar de schoentjes. Het kon toch niet waar zijn… ze waren allemaal leeg! Bij sommige kinderen sloeg lichtelijk de paniek toe en werd de directeur gewaarschuwd. Samen met de gezamenlijke juffen kwam met op een prima idee. Er was immers een tijdelijke camping naast de Botke! Alras gingen alle kinderen naar de Pieten-camping. Er stonden schoenen voor de tent… en op het luid geroep van de kinderen … werd de Piet gewekt. Compleet verslapen! Maar zoals in elk sprookje, kwam ook dit uiteindelijk weer helemaal goed. Voor alle kinderen en ook voor de slaperige Zwarte Piet stond in het speellokaal een compleet ontbijt klaar. Bij het afscheid van Piet werden de zakken met cadeautjes overhandigd en keerden de kinderen terug naar hun eigen lokaal. Voor elk kind was er een leuk cadeautje!

*** Druk op onderstaande FOTOLINK om 109 foto’s te bewonderen.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipO1x78gqLNGBN1bpd1XFYMzv_h04Qe3BCLsYuJt?source=pwa&authKey=CPHmy4CX943AlgE

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s