Sinterklaas moet dit jaar echt nog een beetje wennen aan het Continurooster van de basisscholen: Sinterklaasfeest in Winkelcentrum Damwâld werd echter gezellig en reuze druk bezocht! (64 foto’s)

P3200664P3200793

Net als gistermorgen, werd het vanmorgen opnieuw een ritje naar het Medisch Centrum Leeuwarden. Ja en omdat we nou eenmaal in de grote stad waren, kreeg dit ritje een kort vervolg richting De Centrale! Het Grote Koopcentrum, buiten de binnenstad. Niks geen gedoe met betaald parkeren. We konden echter niet te lang in Leeuwarden verblijven, want kwart over twaalf kwam mijn kleine grote vriend uit school. Tot slot vanmiddag nog naar het overdekte Winkelcentrum van Damwâld gelopen en een aantal foto’s gemaakt. Het was er druk en gezellig! Sinterklaas en tien Zwarte Pieten waren in het koopcentrum aanwezig, om de kinderen te begroeten. Tevens was er de mogelijkheid om spelletjes te doen, of bijvoorbeeld te knutselen en te kleuren! Allemaal leuke activiteiten voor de kinderen!  Echter het is voor de Oude Man ook nog een beetje wennen… het Continurooster van de basisscholen. Na een klein uurtje wachten kwam alles toch nog goed. Toen kwam de jeugd blij en vrolijk naar Sinterklaas en zijn Pieten! Dit alles met grote dank aan de samenwerking tussen Mavo De Saad en ROC Friese Poort Dokkum.

*** Druk op onderstaande FOTOLINK om 64 foto’s te bewonderen.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipNckAhKdvRU_Uq7oIFio340Skc0EMAJrXOn-5mU?source=pwa&authKey=CKH376zMpP6mxQE

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s