Daar sta je dan, met intens verdriet bij je maatje – Heb de hulp ingeroepen van dokter Dienie en dokter Vogel! Heb er echt baat bij! (4 foto’s)

november 2015

( november 2015)

Het lijkt erop dat ik de griepaanvalletjes – ze kwamen van links en rechts – met redelijk succes van me af heb geslagen! Begon me behoorlijk lamlendig te voelen, de laatste twee dagen. Heb daarom de hulp in geroepen van Dokter Dienie met haar wondermiddeltje Thijmsiroop en Dokter Vogel met de welbekende Echinaforce. Begin me weer goed te voelen. Dus morgen gaan we d’r weer volledig voor! Vanmiddag toch een wandeling gemaakt – in de relaxmodule. Allereerst ben ik in gesprek geweest met ‘Mijn Willy’. Daar sta je dan, met intens verdriet bij je maatje – dit is echt een onbeschrijfelijk gevoel. Nog steeds geen Gedenkteken. Het ziet er overigens voor mijn gevoel, heel mooi uit. De vaste planten, de boomstronken, een klein flesje rode wijn en de al die herfstbladeren, die als een warme deken op haar zijn neergedaald. Onbeschrijfelijk…, omdat je kort daarna weer, heel gewoon, in het normale leven staat. Je staat dan al snel weer te kletsen, je lacht en je maakt plannen voor de komende decembermaand.

P3180330-001

Nog één donkere maand te gaan en dan gaan we voor mijn gevoel…, weer de goeie kant op: Het Voorjaar. Op naar het Licht! Waren we maar weer rond de tiende van de januari-maand. Toch sta ik niet negatief tegenover de decembermaand. Ik ben er klaar voor, voel me sterk…, echter deze maand kan me niet snel genoeg voorbij gaan! Heb zojuist even gesneupt in mijn archief. Vorig jaar konden we genieten van prachtige winterse omstandigheden. Twee jaar terug, mocht ik fotograferen tijdens het Pyjama-Sinterklaas-Meezingfeest op de Botkeskoalle Damwâld en luisteren naar een spannend Sinterklaas-verhaal. (De foto’s van 30 november 2015, staan nog steeds online…) Toch bekruipt me een vreemd gevoel, bij het horen van maandnaam… December!

november 2016

p1500826

(november 2016)

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s