Spreuken-winter-wandeltocht start vanuit MFC het Spectrum Burdaard met te weinig wandelaars. Het werd echter een prachtige tocht! (45 foto’s)

Vanmorgen heb ik in Burdaard nog eens extra de veters aangetrokken, om vanuit het prachtige Multi Functionele Centrum het Spectrum een heuse Spreuken-winter-wandeltocht te lopen. Op de site was sprake van een route van ongeveer 10 kilometer. Maar bij het inschrijven in de foyer werd ons ook nog eens spontaan een route van ruim 16 kilometer aangeboden. Uiteraard heb deze laatste afstand gelopen. Laat je tussen kerst en oud en nieuw verrassen door de prachtige EE, door weidse uitzichten en door de spreuken, aldus de informatie. Dit heb ik gedaan, ondanks af en toe de stevige buien, regen en hagelsteentjes, maar ook de harde woei! Af en toe hoort het er allemaal een beetje bij. Flink doorstappen en je wordt en blijft wel warm. De start was om 11.00 uur en ik was keurig voor 14.00 weer binnen, om daarna nog rustig de dagelijkse boodschappen te halen. Straks lekker snert eten en genieten van alweer het Olympisch Kwalificatietoernooi in Thialf Heerenveen.

*** Druk op onderstaande fotolink om 45 te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipMw60MOEMApGAY6bdIV3HbKsQqm9I_aC13mpGeK?source=pwa&authKey=CJzG56aUkIaYPw

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s