Theatergroepje van docent Sander Kalsbeek geeft tijdens de ‘Noflike Joun’ in It Maskelyn Hardegarijp een kort optreden. Vanmiddag ‘rondstruinen’ in een mistig Burdaard. (15 foto’s)

Donderdagmiddag was weer de middag van de Theaterlessen in It Maskelyn te Hardegarijp. De altijd enthousiaste theaterdocent Sander Kalsbeek gaf dit keer een kijkles. Annegreet, Anouk en de gehele  zes-uur-groep brachten al improviserend, een aantal sketches naar voren. Af en toe best moeilijk met toekijkend publiek. Binnenkort, is er een klein optreden gepland op het echte, grote podium in It Maskelyn tijdens de  Noflike Jûn’. Een evenement (zaterdag 10 februari 2018 – 19:30) dat georganiseerd wordt onder de vleugels van de Culturele Commissie van It Maskelyn. Het motto luidt  dit jaar ‘VOOR EN DOOR IEDEREEN’. Amateur artiesten bezorgen de bezoekers op vrijwillige basis een prachtig afwisselend straatfestival onder dak en staan garant voor een gezellige avond voor jong en oud. Zang, dans, toneel, muziek en andere culturele uitingen zullen op diverse podia afwisselend de revue passeren, met o.a. dus een optreden van de theatergroep van Sander Kalsbeek.

In de mist ben ik vanmiddag nog kort te lopen geweest. Efkes in en rond Burdaard ‘gestruind’, niet echt kilometers gemaakt, maar vooral even in stilte genoten van de mist en kleine bijzonderheden. Die overigens niet veel ‘om hakken’ hebben. Even de zinnen verzetten… dit is niet echt mijn weekend. (Is even mijn eigen probleem..!) Maar wat is het dan toch heerlijk om naar Melina Mercouri te luisteren. Rustgevende muziek. Hoop morgen weer wat kilometers te maken…, maar dit zien we morgen wel weer.

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s