Leerlingen, meesters en juffen van de CBS De Fontein Damwâld ontvangen feestelijk meester Jan Jongsma en Alie de Haan, als bruidegom en bruid op school! (18 foto’s)

Vanmorgen zei ik nog tegen iemand: ‘Het gaat vandaag een rustig dagje worden, met geen foto’s maken.’ De woorden waren nog maar nauwelijks koud en terwijl ik naar het Winkelcentrum liep, vertelde iemand me enthousiast: Meester Jan van CBS De Fontein gaat trouwen. Inderdaad, op het schoolplein was men druk in de weer voor de ontvangst van het huwelijkspaar. Echter ik liep normaal door, op weg om mijn boodschapjes te halen. In de buurt van de Hoofdweg, kreeg ik nogmaals te horen: ‘Moet jij geen foto’s maken van meester Jan?’ Ja, met weet dat ik altijd de camera bij me heb. Dat werd dus rechtsomkeert en daar stond ik tussen al die blije en vrolijke kinderen. Meester Jan Jongsma van groep 8, afkomstig uit Friesepalen ging vandaag trouwen met zijn Alie de Haan uit Haule. Omdat meester Jan een groot fan is van het dragen van Happy Socks waren de wachtenden bijna allemaal gekleed in de vrolijke en kleurige sokken. Zichtbaar gekleed met de Happy Socks zo hoog mogelijk opgetrokken. In het grote speellokaal ging het feest warmpjes door.

Al met al… was ik te laat terug om het schaatsen van de Olympische Spelen te volgen. Eerlijk gezegd, heb ik het ook wel weer een beetje gehad. Zowel gisteren als vandaag viel Nederland opnieuw in de prijzen. Vandaag Goud voor Kjeld Nuis op de 1000 meter schaatsen en gisteren won Suzanne Schulting ook Goud, maar dan op de 1000 meter shorttrack! Twee zeer sympathieke sportmensen!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s