Schaatsen en nog eens schaatsen op de gezellige ijsbaan van Akkerwoude! Wat een drukte, wat een schaatsplezier! Vanmorgen een gezellige lezing in Nij Tjaerda over fotografie! (158 foto’s)

Brrrr… alweer een erg koude nacht en dag. Extra koud door die ijskoude en harde oostenwind. Gelukkig ben ik dagelijks in de buitenlucht te vinden en waarschijnlijk kan je dan iets beter met dit weertype omgaan. Eigenlijk ondervind ik nog weinig hinder van de koude. Vind het nog steeds te harden, maar kijk ondertussen wel verlangend uit naar het voorjaar! Vandaag een bijzondere activiteit. Vanmorgen mocht ik, tijdens twee uurtjes gezellig koffiedrinken in Nij Tjaerda, een lezing geven over … fotografie. Het werd een erg gezellige morgen: Flink wat praten over het maken van foto’s en ondertussen bijna tweehonderd foto’s laten zien en daarover iets vertellen. Een enkele keer doe ik dit wel vaker… en het is erg leuk om dit te doen! Hoor ook altijd graag naar opmerkingen en/of vragen. Natuurlijk kon ik na afloop de lekkere soep en de broodjes hamburger en kroket niet afslaan. Voorafgaand door een lekker hassebasje: Een jenevertje!

Dit alles gaf mij vanmiddag de gelegenheid, om gelijk door te rijden naar de ijsbaan van Akkerwoude. Alweer één en al gezelligheid. Het lag in mijn bedoeling om vanmiddag een aantal ijsbanen in de regio te bezoeken en daar te fotograferen. Helaas voor die andere ijsbanen…. het is maar bij één ijsbaan gebleven: De IJsbaan van Akkerwoude. Eigenlijk kwam dit ook wel een beetje omdat Nanne Lukas hier toevallig… zonder dat ik het wist … aan het schaatsen was. Veel bekende gezichten en af en toe een praatje hier en een praatje daar… kortom: Gezellig! Morgen misschien een nieuwe kans… met wie weet, opnieuw veel schaatsplezier…. in maart!

*** Druk op onderstaande fotolink om 158 foto’s te bekijken.

https://get.google.com/albumarchive/113815097841708930199/album/AF1QipNccZhmjtAssxWZh1obo_4GFIM7NYbY_qoWJLKn?source=pwa&authKey=CLTAvs7Mu4PS9QE

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s