Feanwâlden volledig op de schop tijdens de herinrichting van de Suderwei. Bijzonder leuk bruidspaar Postma-Lijzenga in de Westereen. Het vrolijke en kleurige theatergroepje van Sander Kalsbeek! (8 foto’s)

Vanmiddag konden bewoners en andere belangstellenden tijdens een inloopbijeenkomst informatie krijgen over de uitvoering van de werkzaamheden voor de herinrichting van de Suderwei in Feanwâlden. Ruim 75belangstellenden kwamen langs in het stationsgebouw. Nu de Centrale As in gebruik is genomen, komt er veel minder doorgaand verkeer door het dorp. Dit biedt kansen om de verkeersveiligheid en leefbaarheid van het dorp te vergroten. Om dit soort kansen te benutten is door provincie en gemeenten het project ‘Kansen in Kernen’ opgestart. Nu is Feanwâlden aan de beurt en gaat de komende tijd volledig op de schop, in de omgeving van het station.

Vanmorgen mocht ik een bijzonder bruidspaar fotograferen. Maar liefst 60 jaar getrouwd: De heer en mevrouw Postma-Lijzenga in De Westereen. Natuurlijk kwam ook burgemeester Klaas Agricola langs. Eén en al gezelligheid! De donderdagmiddag staat altijd in het teken om met Dienie en Annegreet naar It Maskelyn in Hardegarijp te rijden. Vanmiddag vroeg theaterdocent Sander Kalsbeek me om een foto te maken… van het theatergroepje… verkleed en wel.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s