Koninklijke onderscheiding in gemeente Dantumadiel uitgereikt door burgemeester Klaas Agricola aan de heer Antonie Arie Egas uit Damwâld. (11 foto’s)

Vol verwachting liep ik vanmorgen naar het gemeentehuis in Damwâld. Je weet het immers maar nooit! Zou ik dan eindelijk met een grote smoes naar het gemeentehuis gehaald zijn? Zou de secretaresse in het complot zitten, om mij vanmorgen al vroeg met een alarm-mailtje naar het gemeentehuis te lokken?! Van haar kreeg ik vanmorgen toch een soort SOS-oproep, om alstublieft naar het gemeentehuis te komen! Zou het dan echt waar zijn…?! Op de eerste verdieping, in de grote hal van het gemeentehuis, werd ik enthousiast toegeroepen door ambtenaren die blijkbaar op me stonden te wachten. Wisten zij meer, dan ik wist?! Het flitste allemaal door mijn koppie…: Het zal toch niet waar zijn?!

Allemaal flauwe kul natuurlijk! Ik kwam gewoon naar het gemeentehuis om foto’s te maken, omdat het vandaag Lintjesregen was. Burgemeester Klaas Agricola van de gemeente Dantumadiel reikte vanmorgen één Koninklijke Onderscheiding uit. De heer Antonie Arie Egas uit Damwâld was met een smoes naar het gemeentehuis gehaald en werd benoemd als Lid in de Orde van Oranje Nassau. De heer Egas is verbonden als predikant aan de Chr. Geref. kerk te Damwâld. Voor hem waren de versierselen, voor zijn vrouw een pracht boeket bloemen en voor familie en vrienden die van verre kwamen, was er koffie met oranjekoek.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s