Volop Bloei in Mijn Voortuin – Nieuwe wandelschoenen bij Running Center Leeuwarden vandaan – Escher in Fries Museum… topdrukte! (10 foto’s)

Zondagsrust … Dit is voor mij vanmorgen kwart over zeven genieten van een heerlijk bakkie koffie en de krant lezen. Het zijn van die geniet-momentjes. Toch zat ik ook een beetje te piekeren. Had na het lopen van gisteren in Marum nou niet bepaald een vertrouwd gevoel gekregen. Hield er ernstig rekening mee dat het lopen van de snel naderende 11-Stedenwandeltocht, wel eens een pijnlijke 210 kilometer zou kunnen gaan worden. (Heb vanmorgen mijn pijnstillers al gecontroleerd.) Mijn ‘nieuwe’ schoenen liepen bepaald niet lekker. Af en toe erg pijnlijk! Kwam gistermiddag zelfs met een blaar op de hak thuis! Echt zeldzaam, want ik heb eigenlijk nooit blaren. Voor mij was het echt duidelijk: Dit moest anders en snel ook! Dacht eraan om maandag naar Leeuwarden te gaan, maar ben vanmiddag al geweest! Voor het eerst geprofiteerd van de Koopzondag in Leeuwarden! Binnen tien minuten liep ik Running Center op de Nieuwestad uit, op mijn nieuwe Brooks loopschoenen! Het voelde als vanouds, alsof ik weer thuiskwam in m’n nieuwe schoenen. Heb er dan nu ook het volste vertrouwen in!

Daarna had ik het snode plan om naar de tentoonstelling Escher op reis, in het Fries Museum te gaan. Echter het was ontiegelijk druk en er stond een super-lange rij wachtenden voor de kassa. Mij veel te druk en daarom was ik weer lekker vroeg thuis. Terwijl ik dit schrijf, regent het. Vanmorgen zag ik dit al zo’n beetje aankomen en heb daarom toen nog snel een paar foto’s gemaakt van het uitbundig bloeiende boompje, bij me voor in de tuin. Eén harde woei en al het mooie is foetsie…!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s