Willy zou vandaag 63 jaar geworden zijn… Wêrst ek bist…! Daarom heel veel bloemen en bananen-kwarkgebak! (5 foto’s)

***  Enige uitleg bij de zwart-wit foto. Het speciale gedenkhoekje in de boekenkast is er nog steeds, met daarin o.a. een foto gemaakt van ons tweeën, tijdens de SamenLoop voor Hoop in Dokkum (juni 2015), door fotografe Marit Anker uit Dokkum. Maar ook een Grieks icoontje, een speciaal steentje, ook een Grieks beeldje, een piepklein maar fijn boekje: Hoop. Van de Buurtzorg staat er een speciale kaars met een wens en niet te  vergeten: Willy haar bril…, die heeft ze tot zéér kort voor haar overlijden nog gedragen… en is daar blijven liggen.

Het is vandaag de dag, dat Willy jarig zou zijn geweest. Willy zou deze woensdag 30 mei 63 jaar geworden zijn! Het wordt … tussen haakjes … een redelijk normale dag. Mis mijn Maatje nog elke dag en vandaag niks meer dan andere dagen, het blijft een onbeschrijfelijk gevoel. Schoonzus Sjieuwke kwam vanmorgen gezellig langs op de koffie en daar hoorde natuurlijk kwarkgebak bij: Bananensmaak! Tijdens Willy haar laatste echte verjaardag kwam ik met een doos van dit heerlijke gebak thuis, alleen maar bananensmaak! Hoofdschuddend reageerde ze: ‘Typisch Nanne… komt met één smaak thuis!’ Schoonzus Janny en zwager Bart verblijven momenteel in Papilio, op Ameland. Vandaag hebben ook zij stil gestaan bij de gedachte dat Willy hier zo graag kwam. Helaas werd het voor haar een soort van… revalidatie-chalet. Ze kwam er echter heel graag!

Bloemen op het graf…, Willy hield van bloemen! Evenals vorig jaar staan er ook nu weer heel veel bloemen. ‘Ziet er mooi en kleurig uit zwager’ … riep Sjieuwke en stak een kaarsje voor haar zusje aan.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s