Gemeentelijke Sportdagen Dantumadiel voor basisschoolkinderen op sportcomplex `De Kemphaan´ Feanwâlden geopend door wethouder Gerben Wiersma. (131 foto’s)

Wethouder Gerben Wiersma van de gemeente Dantumadiel heeft vanmorgen de gemeentelijke sportdagen geopend. De sportdagen waren vandaag voor alle basisschoolkinderen uit de groepen 5 en 6 en morgen voor de groepen 7 en 8. De jaarlijkse sportdagen voor basisschoolkinderen uit de gemeente zijn georganiseerd door Sportstimulering Dantumadiel en worden gehouden op sportcomplex `De Kemphaan´,  in Feanwâlden.  Sportstimulering Dantumadiel heeft er voor gekozen het dit jaar iets anders op te zetten. In samenwerking met leerlingen van Christelijke Mavo De Saad uit Damwâld is een afwisselend programma samengesteld. Voor de schoolkinderen waren er  behendigheidsspelletjes, samenwerkings- en competitiespelen.

Bijna 500 basisschoolkinderen hebben zich vanmorgen verzameld, op de velden van het mooie sportcomplex in Feanwâlden. Het was er behoorlijk warm! Als er niet gespeeld werd, zochten de kinderen, de enigszins verfrissende koelte van de schaduw op. Er kon constant koel drinken gehaald worden en soms werd de speellengte van een teamspel met een paar minuutjes ingekort. Belangrijkste: De kinderen waren enthousiast en fanatiek met de spelen bezig.

*** Druk op onderstaande foto om 131 foto’s te bekijken.

https://photos.app.goo.gl/Um4WjyiCtze2jyYL2

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s