Old Style Weekend Foxwolde werd zondagmiddag een natte aangelegenheid. Niet getreurd: The Trottleheads komen zaterdag a.s. naar De Zijl in Dokkum. Daarna de spectaculaire en spannende Drakenbootrace op het Grootdiep! ( 53 foto’s)

Het is nu alweer twee jaar geleden, toen me in Dokkum gevraagd werd: Kom eens met je camera naar Het Old Style Weekend in Foxwolde, daar weet je echt niet wat je ziet! Ik ben toen naar Foxwolde gereden en inderdaad, ik wist niet wat ik zag! Allemachtig, wat machtig mooi! Een geheel andere wereld, met heel veel mooie oude auto’s, automobielen, maar ook heel veel mooie mensen. Foxwolde, ergens gelegen in de bossen, in de omgeving van Roden. Vorig jaar was ik er tijdens de veertiende editie op zondagmiddag, wederom oogstrelend mooi…, echter een middag met de nodige regen. Dat werd die zondagmiddag genieten van een swingend optreden van niemand minder dan Tess & her Highway Patrol. Super Gezellig…  kijken en luisteren van onder een grote partytent! Gistermiddag was ik opnieuw in Foxwolde. In het kort komt het erop neer, dat het iets had van een kopie van vorig jaar: Druilerige regen! Gewoon niet leuk en daarom verlieten velen al vroegtijdig het terrein en werden de open plekken steeds groter en groter. De fleur en de glans was er een beetje uit. Velen verlieten vroegtijdig het park, omdat het zaterdag een super gezellige dag was geweest. Men hield het daarom al vroeg voor gezien. Volgend jaar hopen op betere weersomstandigheden. Toch was ik nog heel kort in de gelegenheid om zondagmiddag een aantal foto’s te maken.

Druk op onderstaande fotolink om 51 foto’s te bekijken.

https://photos.app.goo.gl/edhJ2cw9zW1yTiNcA

===============================================

De volgende Tip… alvast voor komend weekend.

Zaterdag 30 juni organiseert Stichting Stadsfeesten Dokkum opnieuw de spectaculaire mooie en spannende Drakenbootrace in hartje Dokkum! Om dit alles nog meer allure te geven zijn zaterdag ook die prachtige auto’s van The Throttleheads te bewonderen. Locatie: De Zijl Dokkum. Vergezeld met muziek: Mischief Rockabilly. Dat wordt dus hartstikke gezellig! De gezelligheid houdt daarmee nog niet op! Zondagmiddag komt Doe Maar (Tribute band), samen met lokale artiesten naar Dokkum. Alles is Gratis genieten van heel veel Gezelligheid, op en rondom De Zijl.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s