Shania Twain kaarten Ziggo Dome Amsterdam in aanbieding! Prachtig Keramiek van Wietske Hellinga Dokkum voor Biense Dijkstra, winnaar van de Koning Willem I prijs 2018 – Manjefiek lunchen met schoondochter Dienie in Kollum. ( 9 foto’s)

Allereerst het volgende: Ik heb twee kaarten voor het concert van Shania Twain in de aanbieding plus een  parkeerkaart! Hij of zij die belangstelling heeft, mag zich via een persoonlijk bericht melden. Het concert is in Ziggo Dome Amsterdag, op donderdagavond 11 oktober a.s. Reden waarom? Kort gezegd komt het erop neer, dat ik een half jaar terug deze kaarten besteld heb… het heeft helaas niet mijn interesse! Dus twee tickets en een parkeerticket.

Gistermiddag mocht ik foto’s maken van een jonge en ambitieuze edelsmid Dyonda Spiegelaar uit Driesum. Vanmorgen stond ik oog in oog met Biense Dijkstra, algemeen directeur van Bouwgroep Dijkstra Draisma B.V. Kortgeleden uitgeroepen tot grote prijswinnaar van de Koning Willem I prijs 2018, in de categorie: Midden- en Kleinbedrijf. Een prachtbedrijf… een modern bedrijf met style… o.a. zag ik bovenstaande decoratie in één van de wandelgangen: Mos…, geplaatst in raamwerken tegen de wand! Mooi!

Eigenlijk had ik voor vandaag ook het zonnetje besteld…, maar het bleef bewolkt en er viel zelfs een beetje stuifregen! Geen echt uitnodigend weer om gezellig, samen met schoondochter Dienie, te genieten op het terrasje bij Manjefiek in Kollum. Daarom binnen genoten van een heerlijke lunch, van de zeer uitgebreide kaart! Reden genoeg, om binnenkort nog maar een keer naar Kollum te rijden! Gezellig en beslist niet duur… Gasterij Manjefiek Kollum!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s