Swadde Kuier-medaille weer schoon en glimmend boven water! Binnen no time stond ik m’n onderbroek naast de vrolijke en vriendelijke naaister! Ondertussen maakt Damwâld maakt zich op voor de grote garageverkoop. (7 foto’s)

Met grote trots laat ik jullie mijn Swadde Kuiertocht-medaille zien. Niks bijzonders maar eerlijk gezegd was ik hem na zaterdagmiddag helemaal kwijt! Werkelijk nergens meer te vinden. Tot mijn grote verbazing vond ik hem uiteindelijk vanmorgen in de wasmachine! Zaterdagmiddag met de broek…, de was ingegaan. Helemaal schoon en glimmend kwam het mooie aandenken van een bijzonder mooie wandeltocht, toch weer boven water. Kan gebeuren toch?! We hebben ooit al eens de verloren gewaande huissleutels… onder in de vrieskist, na dagen zoeken, teruggevonden! Die was met de broden in de vriezer gevallen…! Vandaag een typische maandag. Veel ondernomen, veel georganiseerd, dingen geregeld. Heb zelfs de auto gewassen! Vanmiddag nog wat spulletjes voor Nijmegen in een sportzaak in Dokkum gekocht. (Mooie bloemetjes zijn in het Tolhuispark Dokkum gefotografeerd, waar het wemelt van mooie bloemen!)

Ben zelfs bij een coupeuse langs geweest… omdat er in mijn wandelbroek een naadje los liet… en dat kort voor Nijmegen! ‘Dit soort werkzaamheden doen we eigenlijk niet meer… maar vooruit, omdat jij het bent!’ Binnen no time stond ik m’n onderbroek naast de vrolijke en vriendelijke naaister…! In het atelier. Wat een service, dank je wel! Vandaag eindelijk eens een ander weertype, dan we gewend zijn: Bewolkt weer met toch aangename temperaturen. Nu ik dit zo schrijf…, begint spontaan het zonnetje te schijnen! Zo van: Ik ben er wel! Ondertussen maakt Damwâld zich op voor de grote en gezellige Garageverkoop op zaterdag 14 juli. De grote eretribune met prachtige knuffels zit al geduldig te wachten…, met een dikke vette knipoog naar de Campus Damwâld!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s