Kennedymars Fryslân 2018 – Ik heb me ingeschreven en ga op 24 en 25 augustus 80 kilometer lopen. Vandaag van Drachten naar Damwâld gelopen, als training. (9 foto’s)

Kennedymars Fryslân 2018…, ik heb me ingeschreven(!) en ga vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus lopen, 80 kilometer door een prachtig mooi deel van Noordoost Friesland. De start is op vrijdagavond om 22.00 uur, vanuit de Nije Warf in Wâlterswâld. De voorinschrijving sluit op 19 augustus om 23.59 uur! ’s Nachts lopen… persoonlijk vind ik dit fantastisch en het loopt tig maal lichter dan normaal overdag. Ik heb er echt weer zin in…, maar realiseer me ook…, dat het een pokke-eind lopen is! Dan komt altijd weer de vraag naar voren: De hoeveelste Kennedymars is dit voor jou, Nanne. Maandag heb ik mijn schoenendoos met medailles geleegd op de tafel. Het gaat mijn 10de Kennedymars worden. Tot nog toe heb ik achtmaal in Wâlterswâld gelopen en eenmaal in Bergeijk. Eerst maar eens kijken of het gaat lukken… het is absoluut niet vanzelfsprekend!

Vanmorgen heb ik als kleine training, gelopen van Drachten naar Damwâld. Een kleine training: Het zijn slechts 30 kilometer. Het was ontzettend benauwd en dan wil het best een beetje heel veel zweten: Kwam een kilootje lichter thuis, dan ik vertrokken was! Ben ik wederom niet echt blij mee. Mijn route liep vandaag gelijk als de vorige keer, met wederom een korte pauze in het ‘Paradijsje van Ankje’, halverwege De Tike en Burgum. Met dit verschil: De gastvrouw was afwezig. Een prachtige kuiertocht en af en toe moest ik door een flinke plas water lopen: Het heeft afgelopen nacht na lange tijd geregend! Ja en dan kom je thuis, met een gloeiend lichaam en dan is één pilsje toch zo ontzettend lekker…! Het is alsof er een engeltje over je tong piest…!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s