Ameland was weer Bijzonder! Vandaag veel geregel en georganiseer. Morgen pogen om de Reuzen in Leeuwarden te bezoeken. Magnesium-pil en Perskindol werken super snel! Tuin winterklaar maken, het is een bende, maar wel mooi! Soulzangeres Aretha Franklin (76) overleden. (8 foto’s)

Gistermiddag ben ik weer aangespoeld in Damwâld. Heb zeer onverwacht een aantal prachtige dagen beleefd op het mooie Ameland. Ik voelde me er ook dit keer goed. Het was weer genieten van al het moois, wat het eiland heeft te bieden. Elke dag is weer totaal anders. Genieten van het banjeren op het strand, genieten van het Wad, genieten van de natuur, maar ook genieten van de mooie mensen die je tegenkomt! Er ligt voor mij bijvoorbeeld een uitnodiging klaar, om 3 minuten bij 110 graden onder nul(!) te genieten in een diepvriescel … voor zover je kunt spreken van genieten! Cryotherapie genaamd. Of ik dit ga doen? Wie zal het zeggen, ik sta er niet onwelwillend tegenover! Dan vandaag echt een dag om thuis de zaakjes op orde te krijgen en te brengen. Veel geregel en natuurlijk zorgen voor de nodige boodschapjes. Op dit moment is alles onder controle. Zeer waarschijnlijk ga ik morgen naar Leeuwarden…, naar de Reuzen! Vrees heel erg voor de grote drukte… daar moet ik niet al te veel van hebben. Zaterdag, alweer zeer waarschijnlijk, naar Ternaard om de Wylde Tulpen Wandeltocht te lopen. Of ik dan 40 of 20 kilometer ga lopen…, is ook nog niet echt duidelijk. Vannacht kreeg ik een heftige en pijnlijke aanval van kramp in mijn rechter kuit. Vet balen! Ben nu consequent aan de magnesium-pil en gebruik perskindol. Nu al merk ik een enorme verbetering en ben eigenlijk weer geheel pijnvrij! Zoiets overkomt je altijd op een ongelegen moment, immers volgende week vrijdagavond 22.00 uur is de start van Kennedymars Fryslân in Wâlterswâld. Dan moet je die ellende d’r niet bij hebben. Heb zojuist nog kort in de achtertuin gekeken en de conclusie is: Veel werk aan de winkel! Eén ding is een pré bij mij: Het stoort me niet echt! Ben niet zo’n liefhebber van die gecultiveerde, zeer goed onderhouden tuintjes! Dit wordt dan ook gelijk de tuin winter-klaar maken! We krijgen een uiterst lange en strenge winter!

De Amerikaanse soulzangeres Aretha Franklin is vandaag op 76-jarige leeftijd overleden in haar woning in de Amerikaanse stad Detroit. ‘The Queen of Soul’ leed sinds 2010 aan kanker. Een vrouw met een eigen geluid, een vrouw pracht nummers ten gehore heeft gebracht…!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s