Haarlijn Najaar Winter 2018-2019 in het Beatrix Theater Utrecht. Samen met schoondochter-kapster Dienie genieten van de nieuwste Trends op Haar-gebied. (184 foto’s)

Haarlijn Najaar Winter 2018-2019 in het Beatrix Theater te Utrecht, dit was maandagmorgen ons doel. ’s Morgens naar Look and Learn en ’s middags nog eens naar een wervelende show op haarmode gebied. Schoondochter – kapster Dienie – wilde graag naar dit vaktechnische gebeuren in Utrecht met de nieuwste Trends op Haar-gebied. Als chauffeur mocht ik mee. Natuurlijk, omdat ik alles leuk vind! Gewoon gezellig uit met mijn schoondochter! Zo ook naar dit toch wel mooie maar oh zo aparte en bijzondere wereldje! Het werd een ritje van om en nabij 380 kilometer, heen én terug. ’s Morgens werd het zoeken naar een parkeerplaats bij het Beatrix Theater een crime. Alleen maar straatopbrekingen en onduidelijke wegomleggingen, rondom het Beatrix Theater, maar uiteindelijk wisten we P3 te vinden. Gelukkig waren wij netjes op tijd binnen…!

De Haarlijn Najaar Winter Show was fantastisch om mee te maken en zoals altijd een waar spektakel, met illusie, met licht, show, muziek, etc.! We zaten maandagmiddag weer fantastisch: Eerste rang! Op de voorste rij…, we hebben het weer geflikt! Als leek zijnde ga ik dit keer niet in op al de mooie en nieuwe trends, zelf ben ik meer van de kleur.

(*** Alle foto’s zijn gemaakt zónder het gebruik maken van de flitser! Er mocht niet geflitst worden.)

Kapster Dienie van Kapsalon Knapper Hoofdwei Damwâld, is met flink wat ‘nieuwe kappers-bagage’ thuisgekomen.

*** Druk op onderstaande FOTOLINK om 184 foto’s te bewonderen.

https://photos.app.goo.gl/aLK6diFRyLowbvgb7

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s