‘Wite Kninen’ … opent zaterdag a.s. een verbazingwekkende en zeer verrassende expositie in de Groen van Prinsterschool te Dokkum. (39 foto’s)

 ‘Wite Kninen’. Het gonst de laatste tijd steeds meer en meer… ‘Wite Kninen’… heb jij daarvan gehoord? De één wel, de ander kijkt met grote vraagtekens in de ogen! Binnen nu en komend weekend gaat dit een begrip in Noordoost Friesland worden en zelfs ver daarbuiten: ‘Wite Kninen’… een aanrader voor de kunstliefhebber!
Heel veel tandwieltjes… en daar maak je een uniek kunstwerk van… waar je naar blijft kijken! Een groep kunstenaars verenigd in een collectief, genaamd ‘Wite Kninen’ hebben in het kader van het thema ‘Iepen Miensskip van de Culturele Hoofdstad een boeiende expositie georganiseerd in de oude gymhal van de Groen van Prinsterschool in Dokkum. De ‘Wite Kninen’ hebben de samenwerking opgezocht met culturele en maatschappelijke organisaties en onderwijsinstellingen. De kunstobjecten zijn veelal gemaakt uit gebruikte voorwerpen en afvalmaterialen. Ook de prachtige schilderijen ontbreken niet. Een verbazingwekkend boeiende expositie, samengesteld door een enthousiaste ploeg ‘Wite Kninen’. Iedereen is welkom om een bezoekje te komen nemen, op deze verbazingwekkende en zeer verrassende expositie.
De opening is zaterdag 29 september om 16.30 uur, door burgemeester Marga Waanders.
Meer info: in/dokkum.nl/witekninen
 
*** Druk op onderstaande FOTOLINK om 39 foto’s te bewonderen.
 
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s