Kunstmaand Ameland – Foto-expositie, Amelander Amateur Kunstenaars – Bijzonder Kunstmaandoptreden Pop en Gospelkoor Inspirit. (63 foto’s)

Kunstmaand November Ameland en ik bivakkeer een tijdje op het eiland, om van al het moois en goede te kunnen genieten. Naast Wad, natuur en strand is het genieten van de mooie Kunst, verspreid over het gehele eiland. Zelf ben ik gistermiddag voorzichtig begonnen met de Amelander Amateur Kunstenaars in Buren. Elk jaar opnieuw een verrassend element in de Kunstmaand. Natuurlijk heb ik een kijkje genomen bij de prachtige Foto-Expositie… ook in Buren. Dit is gewoon een must(!) om daar naar toe te gaan. Kom zekers nog een keer kijken! Verrassend vond ik vooral ook de tekeningen van Egbarta Veenhuizen in het Juttersmuseum, maar ook het goede gesprek dat hier plots ontstond. Ook dit is Kunstmaand, het ontmoeten van bijzondere mensen en soms voelt dit zo vertrouwd… dat je lief en leed kunt en gaat delen. Na Buren ging het lopend naar Nes, waar een borreluurtje stond gepland op het terras bij Binnen. Gezellig met daarna tot gevolg hebbende, dat ik kon aanschuiven bij vijf kunstmaand-bezoeksters uit Rotterdam en heerlijk heb gegeten in de Staetige Dames. Keurig op tijd zaten we ’s avonds in het hervormde kerkje om te genieten van het altijd zeer bijzondere Kunstmaandoptreden van het Pop en Gospelkoor Inspirit, met tevens een optreden van het Amelander Shantykoor. Inspirit… is voor mij wel heel speciaal: Volg dit bijzondere koor al jaren en wijlen mijn Willy was samen met mij aanwezig, bij het optreden in november 2015… daarna is Willy niet meer op Ameland geweest. Wat heeft ze toen nog mogen genieten van Inspirit. ’s Avonds ben ik weer lopend terug gegaan naar mijn eigen chalet op Kiekduun. Het was pikkedonker en ik liep alleen door de Vleijen… heel even zag ik rechts van me een kleine schittering… prikkeldraad! Want dat hebben ze op Ameland.

*** Druk op onderstaande fotolink om 63 foto’s te bekijken.
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Kunstmaand Ameland – Foto-expositie, Amelander Amateur Kunstenaars – Bijzonder Kunstmaandoptreden Pop en Gospelkoor Inspirit. (63 foto’s)

  1. Irmgard Kuhne-Kneis zegt:

    Wie schön,daß Sie auch den Kunstmaand genießen. Ja, die Fotografien haben einen wichtigen Platz, ich war gestern in der Herenweg Kerk/Hollum und heute in der NH Kerk/Ballum sehr angetan von den Ideen und dem künstlerischen Umsetzen der beiden Fotografinnen. Viel Freude weiterhin und gute Grüße – diesmal aus den Roosdûnen und nicht aus Aachen – Irmgard Kuhne-Kneis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s