IJsdag maandag 18 januari 2016 (!) werd toch nog een dag met verrassingen…! (5 foto’s)

p1160569
Op maandag 18 januari 2016, nu dus precies 3 geleden schreef ik onderstaand berichtje. Ook toen werd het winters, eigenlijk precies zoals nu. (De situatie waarin ik destijds leefde…, is echter totaal anders dan de situatie waarin ik nu leef.)
p1160580
Maandag 18 januari 2016. Eigenlijk best een aardige dag. Natuurlijk blijft de sores, maar daar moet je wel mee leren om te gaan. Een koude maandag. Het werd vandaag een echte ijsdag, een dag waarop het de gehele dag blijft vriezen. Maandag is van oudsher een wasdag en daarom draaide ook hier al vroeg de wasmachine. Ook had ik al vroeg de koffie klaar. Dienie en Lukas waren de eersten die hier binnen druppelden, zo rond half negen. Het kleine manneke kwam huilend binnen: Koude handjes. Hij verdomd het om wanten te dragen. Ja, dan moet je het maar even voelen…! Een leermoment in z’n jonge leventje. Ook de Buurtzorg wilde na haar verleende zorg wel een bakkie. Dit is dan tevens een moment om de toestand te evalueren. Later nog eens een kan met koffie gezet, voor Johan uit Heerenveen!
p1160578
Vanmorgen (maandag 18 januari 2016) had ik al een paar foto’s in de tuin gemaakt! Bovenste foto lijkt me duidelijk, een nog steeds bloeiend roosje. Dan een vorm van stilleven, geplaatst tegen een spiegel. Na het afsteken van het vuurwerk is een hulsel van een astronaut op de heg blijven liggen. Stopcontact lijkt me ook duidelijk. Dan hagelsteentjes in een restant van een spinrag.
p1160571p1160579
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s