WILLY … Jawis mis ik myn Maatsje… 29-01-2016 – 29-01-2019 (5 foto’s).

p1090385-002Onbegrijpelijk en nog steeds niet echt te bevatten … Zo snel is het allemaal gegaan. Mijn Willy …. Mijn lieve Willy heb ik vanmorgen om tien minuten voor vijf uur in de vroege vrijdagochtend liefdevol en vredig ‘uitgezwaaid’! Dit zijn mijn woorden die ik precies 3 jaar geleden schreef…, op 29 januari 2016!!!

nannewilly2-001De dag erna (30 januari 2016) schreef ik het volgende (met bovenstaande foto): Toch ook vandaag maar weer een paar regeltjes….! Zoals altijd stond ik ook vanmorgen half acht naast mij bed. Dit keer echter geen broodje, of een yoghurtje en een beetje appelmoes voor mijn Willy. (Overigens mocht ik dit niet voor acht uur boven brengen…) Vanmorgen ook geen Buurtzorg. Ik ben op mij zelf aangewezen. Ik ben alleen. Allereerst ging vanmorgen mijn eerste loopje naar mijn Willy: Goedemorgen Leave! Mijn Willy is thuis en blijft bij mij in de voorkamer staan…!

10474132_533093903461435_1617645370_o-001

Nog eentje…, op de laatste dag van januari 2016 schreef ik (met bovenstaande foto)

Mis ik je, Willy?
JA en nee.
Nee, omdat je gewoon lekker bij me in de kamer bent! JA, omdat we steeds denken, dat je ons nog iets wilt zeggen en toch zwijgt. Hoe dan ook…, ik ga je intens missen en dit begin ik nu al een beetje te voelen.
p3280375
Vandaag 29 januari 2019 – Het klinkt misschien een beetje clichématig, echter wat gaat de tijd toch ontzettend snel! Alweer 3 jaar een weduwnaar – eigenlijk wil ik dit woord niet gebruiken, maar het is een feit – 3 jaar zonder mijn Maatje! Achteromkijkend ben ik goed door de afgelopen drie jaren gehobbeld. Jaren met ups en downs. Jaren met verdriet, echter ook jaren met veel plezier (levenslust!). Af en toe… natte ogen(!), doch heb ik ook heel veel kunnen lachen. Alweer een cliché: Het leven gaat gewoon door! Afscheid nemen van lieve mensen, jemig wat af en toe een verdriet. Daartegenover staat dat er ook weer nieuwe, lieve mensen in mijn leven binnen komen wandelen. Kortom: Ik sta midden in het Leven! Natte ogen – ja, die had ik zondag bij het klaarzetten van dit bericht! Dit was voor mij op dat moment… bewust alleen stilstaan bij het overlijden van mijn Willy.
p1650905

Myn tinzen binne by dy! (Mijn gedachten zijn bij jou!)

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s