Tútsje van Boven – Een Engeltje die me vanmorgen uit naam van Willy rode tulpen bezorgde. Tevens IEDEREEN ontzettend bedankt voor alle reactie’s, in welke vorm dan ook. ECHT SUPER! (6 foto’s)

p3720980
Het was te verwachten: Heel veel reacties op mijn bericht van gisteren. Elkenien tige tank! Iedereen reuze bedankt! Zoveel reacties. Let wel, ik heb ze allemaal gelezen, maar kan ze onmogelijk allemaal persoonlijk bedanken. Reacties niet alleen vanuit Nederland maar ook reacties uit: Canada, Ierland, Frankrijk, België, Duitsland, Denemarken, etc. Ook bedankt voor de prachtige bloemen, die ik mocht ontvangen, etc.  Maar zoals ik gisteren mijn bericht eindigde met: Ik sta midden in het Leven…, zo werd het vanmorgen weer normaal licht en werd het weer een normale dag! Voor zover je van een normale dag kan spreken. Het spookt nog steeds door m’n koppie. Allereerst de dag van gisteren. Stond dinsdagmorgen al vroeg met mooie tulpen van Jilderda’s Bloemenboetiek bij het koude graf van Willy. Voor mezelf had ik ook tulpen meegenomen en op tafel gezet, met de gedachte: Kijken we samen naar Tulpen.
p3720981p3720990
Met schoondochter Dienie heb ik geluncht in Haagens Lunchroom Dokkum. We hebben er heerlijk gegeten en gekletst over met name Willy, maar het was er echt onbehaaglijk koud… brr! Eenmaal terug in Damwâld hebben we ons opgewarmd in kapsalon Knapper. Heeft Nanne nog niet gezien…, kijk eens, een mooie koffer-grammafoon-platenspeler, aldus Dienie. Met daarop een langspeelplaat van Elvis Presley, van vinyl. Uiteraard hebben we zitten luisteren naar Wooden Heart. ’s Middags ben ik nog een keer met twee schoonzussen naar Willy geweest. Sjieuwke uit Oosterwolde en Janny uit Best Brabant. Zij kwamen onverwacht en spontaan langs om zusje Willy te bezoeken. Deed me erg goed, dit spontane bezoekje en natuurlijk stond de koffie met oranjekoek klaar.
p3720995p3730015
Gisteravond stond ik te fotograferen tijdens de raadsvergadering van de gemeente Dantumadiel. Burgemeester Klaas Agricola nam de regenboogvlag in ontvangst die aangeboden werd door de fractie van Sociaal Links.
Dan vanmorgen rond 8.15 uur een app met de vraag: Is het goed dat ik voor 9.00 uur langskom? De koffie stond klaar en daar stond een buuf met een bijzonder verhaal! Buuf had vanmorgen mijn bericht gelezen en de foto van Willy gezien, die ze overigens niet gekend heeft. Ze had maar één missie in de vroege uren: Zo snel mogelijk rode tulpen zien te krijgen en die zo snel mogelijk bij buurman Nanne te bezorgen. ‘Een Tútsje van Boven – in de vorm van rode tulpen – brengen van Willy’. Zo noemde buuf het. (vert. Kusje van Boven) Een Engeltje, die als tussenpersoon van Willy, mij rode tulpen bezorgde. (Buuf kreeg op de manier de ingeving/de opdracht, om dit te doen. Vandaar ook het zeer vroege tijdstip.) Prachtig verhaal en ik ben erg blij met deze spontane ingeving. Even na twaalf uur heb ik vandaag Lukas uit school gehaald en samen fietsten we naar de Lytse Loane, om gezellig brood te eten.
Ook Lukas heeft het nog steeds over beppe, zoals ook vanmiddag. ‘Lukas zit op de stoel van beppe…, pake’!
p3730021
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s