Pop-gospelkoor InSpirit Ameland – Popkoor Akkrum en Popkoor Gewoan Oars Nes/Wieurm in de Theaterkerk Nes Noard-East Fryslân tijdens Yes 3X Nes! (160 foto’s)

 

P3730557.JPG

Dat werd een machtig mooie avond in de Theaterkerk van Nes (Noardeast-Fryslân)! Een fantastisch optreden met de drie popkoren uit Nes Ameland, Nes Noardeast-Fryslân en Nes Akkrum. Pop-gospelkoor InSpirit van Ameland mocht spetterend openen en gaven hun eerste optreden aan de vaste wal. Daarna het boeiende optreden van Popkoor Gewoan Oars uit Nes/Wierum. Ieder zijn eigen gezicht, ieder zijn eigen sound. Als laatste mocht Popkoor Akkrum hun songs ten gehore geven. Een gemengd koor en dat klinkt daarmee net even iets anders. Slotstuk was een optreden met de drie Popkoren samen… dit klonk als een klokje! De Theaterkerk van Nes… ik was er nog niet geweest, maar wat een prachtige accommodatie en voor vele doeleinden zeer geschikt om te gebruiken. De verlichting in het kerkje is prachtig, verlichting met heel veel sfeer, voor mij werd het door de sfeerverlichting lastig te fotograferen. Ook de nazit in de inpandige Theaterkerk-kroeg werd super gezellig. Een echte aanrader om vooral eens naar Nes Noardeast-Fryslân te rijden. InSpirit keerde in de late uurtjes terug naar Ameland. Graag was ik met hen meegegaan. Een tochtje over het Wad, gehuld in diepe duisternis.
*** Druk op onderstaande fotolink om 160 foto’s te bekijken.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Pop-gospelkoor InSpirit Ameland – Popkoor Akkrum en Popkoor Gewoan Oars Nes/Wieurm in de Theaterkerk Nes Noard-East Fryslân tijdens Yes 3X Nes! (160 foto’s)

  1. Julia van Houten zegt:

    Hallo Nanne,

    Fijn dat je er was. Wat weer een prachtige foto’s. Prachtige impressie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s