Wandeltocht Willen is Kunnen Drachten laat maar liefst 811 wandelaars genieten op deze lenteachtige dag van een prachtige omgeving. (103 foto’s)

wnadeltocht wik drachten 23 februari 2019
Vanmorgen vertrokken maar liefst 811 wandelaars, vanuit de kantine van VV Drachtster Boys, om een perfect georganiseerde wandeltocht van wsv Willen is Kunnen Drachten te lopen. Een wandeltocht met een keuze uit 5 afstanden en uiteraard liepen wij vandaag de langste afstand van 25 kilometer. Een prachtige wandeltocht, met een hele mooie route. Dit alles onder ideale weersomstandigheden. Het leek wel voorjaar. Via Boornburgum zijn we richting Beetsterzwaag gelopen. Hier werden we ingehaald door twee prachtige reeën, die vanuit het naastgelegen weiland…, de bossen indoken. In het dorp Beetsterzwaag klom, pal voor ons, een eekhoorn in een boom en gaf voor ons, op grote hoogte, een mooie acrobatische show weg. Het sprong van tak naar tak en van boom naar boom. In het Witte Huis te Olterterp stond de mosterdsoep voor ons klaar. Dat werd genieten op het fraaie terras. Ach en dan is het nog een uurtje lopen, om ons te melden bij de finish. Met grote dank heb ik een speciaal Geel Klompje in ontvangst genomen, mét daarop ook nog eens de letter N.
*** Druk op onderstaande fotolink om 103 foto’s te bekijken.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Wandeltocht Willen is Kunnen Drachten laat maar liefst 811 wandelaars genieten op deze lenteachtige dag van een prachtige omgeving. (103 foto’s)

  1. Wat prachtige foto’s van onze wandeltocht voor het goede doel. Het was een heel geslaagde dag met een prachtig resultaat, mede te danken aan de vele wandelaars en natuur.ijk het mooie weer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s