Medisch klaar voor de komende 11-Stedenwandeltocht. Wethouders Dantumadiel en Noardeast-Fryslân reiken certificaten uit aan deelnemers van het Beweegproject Nieuwkomers in Dokkum. Brantgum wacht op de Throttleheads Car Meeting van morgen! (8 foto’s)

P3240497
Deze vroege vogel moest vanmorgen voor de jaarlijkse ‘medische apk’. Alles heeft te maken met een hoge bloeddruk, die ik tig jaren terug ooit eens gehad heb. Alles was vandaag perfect en ik hoef me nergens zorgen om te maken. Gewoon op deze voet doorgaan. Eerlijk gezegd was ik veel te vroeg bij de huisartsenpraktijk en heb daarom eerst nog een klein loopke gemaakt! Morgen gaan we weer voor het eggie, ongeveer 40 kilometer lopen vanuit Ried.
P3240560P3240516P3240519P3240565
De wethouders Gerben Wiersma van de gemeente Dantumadiel en Jouke Douwe de Vries van de gemeente Noardeast-Fryslân reikten vanmorgen certificaten uit aan de deelnemers van het Beweegproject Nieuwkomers. Een prachtig project voor onze nieuwe inwoners die korter dan een jaar in Nederland wonen. Vanmiddag moest ik nog iets bezorgen in Dokkum en ben in één zucht doorgereden naar Brantgum. Had een beetje de hoop dat ik al een glimp van enkele vroege vogels van de Trottleheads Car Meeting kon aantreffen. Een prachtige happening  met foods, drinks, family fun en heel veel mooie en bijzondere USA cars. Niet te vergeten de livemuziek van The Greendogs en The Tinstars. Maar er was meer te bewonderen in Brantgum.
P3240594P3240599P3240597
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s