Dockinga College Dokkum examenklassen feesten massaal in Stania State Oentsjerk. Gala… is de dressingscode! Vanmiddag volgen de examenuitslagen: Geslaagd of… (286 foto’s)

P3280430-001Dat werd gisteravond genieten bij Stania State in Oentsjerk. In deze prachtige omgeving werd door de leerlingen van de examenklassen van het Dockinge College uit Dokkum een gezellige Gala-avond gehouden. Ruim tweehonderd leerlingen kwamen naar dit mooie landgoed, vergezeld door vriend of vriendin. Allen kwamen piekfijn gekleed in… gala. Zo mooi: Van die normaal gesproken ‘bongels’ – puberjongens, zij trekken een prachtig pak aan en worden ineens goed uitziende jonge mannen! Precies hetzelfde met de pubermeiden, trekken een prachtige galajurk aan en zijn in één keer… een jonge vrouw! Iedereen was vrolijk en gezellig en er werd heerlijk gefeest! Ook opvallend veel party-gangers… die op de foto wilden. Of er vandaag ook gefeest kan worden? Geslaagd of niet geslaagd…, dit krijgt men vanmiddag te horen. Een uiterst spannende dag, waar gisteravond weinig van viel te merken: Het was Party-time!

*** Druk op onderstaande link om 286 foto’s te bekijken.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Dockinga College Dokkum examenklassen feesten massaal in Stania State Oentsjerk. Gala… is de dressingscode! Vanmiddag volgen de examenuitslagen: Geslaagd of… (286 foto’s)

  1. Annalien Prozée zegt:

    Leuk, zeg, wat een leuke, jonge mensen allemaal. En wat leuk, dat Martijn en Jilke samen met mij op de foto staan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s