Glasmonumentje is vandaag op het graf van Mijn Willy geplaatst. Toeval of niet: Op onze Huwelijksdag! (6 foto’s)

P3290925P3290931P3290927Het Glasmonumentje op het graf van Mijn Willy is geplaatst. Vanmiddag kreeg ik een app van Glaskunstenares Janet van der Werf: Het monumentje is vanmorgen geplaatst. ‘Ik was er wel even stil van…,’ aldus Janet. Uiteraard heb ik direct daarna een kijkje genomen… en ik mag wel zeggen, dat ik het ontroerend mooi vind! Eigenlijk precies zo, als ik in m’n koppie had. (Wy tinke oan Wilhelmina Nicolai – Kingma 1955-2016). Het is nu compleet. Een monumentje, met heel weinig tekst en/of info. Compleet met een mooie vlinder, waar Willy zo van hield. Misschien heeft het zo moeten zijn: Het Glasmonumentje is geplaatst op onze Trouwdag!

P3290936P3290937P3290935-002

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Glasmonumentje is vandaag op het graf van Mijn Willy geplaatst. Toeval of niet: Op onze Huwelijksdag! (6 foto’s)

  1. Irmgard Kuhne-Kneis zegt:

    Das Glasmonumentje ist schön. Mir gefällt, daß die historischen Grabmale durchscheinen. Was ich vermisse, sind die vielen bunten Blumen, sie sind für mich ein lebendiges Sinnbild Ihrer Frau, die ich durch Ihren Blog schätzen lernte. Herzliche Grüße aus Aachen: Ihre Irmgard Kuhne-Kneis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s