Wylde Tulpentocht Ternaard (40 km) met alweer een prachtige route door Noordoost-Friesland. Misschien was dit voor mij de perfecte generale voor de Kennedymars Fryslân van komend weekend?! (111 foto’s)

wylde tulpentocht ternaard 24 augustus 2019Zaterdag de 40 kilometer van de Wylde Tulpentocht in Ternaard gelopen. Kort na zes uur zat ik op de fiets naar Ternaard. Wat een machtig mooie zonsopkomst! Je weet als loper, dat dit een perfect goed georganiseerde wandeltocht is, met altijd een verrassende en zeer afwisselde route door het weidse landschap van Noordoost Friesland. Dit maal overgoten door zon en nog eens zon. Het werd een behoorlijk warme tocht. Zo rond de 150 wandelaars hebben de Wylde Tulpentocht gelopen. Zelf heb ik de 40 kilometer gelopen. De route liep ditmaal westwaarts, richting Holwerd en natuurlijk naar de grote statige dame boven op de zeedijk. Tweemaal was er een rustpunt bij het Amelander Veerhuis. Vervolgens ging het langs Blija, opnieuw naar de zeedijk, om af te buigen naar Ferwerd. In Hogebeintum, in het Bezoekerscentrum was de tweede stempelpost. Vandaar langs Blija opnieuw naar Holwerd, naar de derde stempelpost. De laatste controle was op camping De Terp in Hiaure. Na een warme looptocht stond er een koud pilsje voor me klaar in dorpshuis Tunawerth Ternaard. Wat is het dan heerlijk om daarna op de fiets te stappen… was echter laat thuis… had onderweg nog, zeer onverwacht, een ‘plakadresje’, waar de nul punt nul ook heerlijk smaakte. Bij thuiskomst – in het donker – stond er als verrassing nog een bol-chrysant bij me op de stoep… van een anonieme gever! Hoor het graag, van wie?!

Druk op onderstaande FOTO-LINK om 111 foto’s te bekijken.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Wylde Tulpentocht Ternaard (40 km) met alweer een prachtige route door Noordoost-Friesland. Misschien was dit voor mij de perfecte generale voor de Kennedymars Fryslân van komend weekend?! (111 foto’s)

  1. Elly zegt:

    Hallo Nanne wederom weer prachtige foto’s voor mij altijd een geniet momentje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s