Noardewyn Live, het populaire live-programma van Willem Wâldpiek op Omrop Fryslân, met vanmiddag o.a.: Erwin Nijhof, de Pipegaeltsjesjongers, Wiebe Kaspers en band, Lisa Lois (!), Rachel Croft, Atmoran uit Dokkum. (150 foto’s)

noardewyn live vrijdag 20 september 2019Wederom was ik vanmiddag bij Noardewyn Live. Het meest chaotische en populaire live-programma van Omrop Fryslân (radio en televisie)! Dit zorgt elke keer weer voor een heerlijke chaos. Elke keer blijf ik dit zeggen… dit is zo ontzettend mooi om live mee te mogen maken. Presentator Willem de Vries, beter bekend als Willem Wâldpiek, is de grote en fantastische man, die dit prachtig programma weet neer te zetten. Dit in goede samenwerking met zijn team, laten we dit vooral niet vergeten en vanmiddag werd het weer een gezellige boel.

Noardewyn Live met weer veel fantastische live-optredens. Optredens van o.a. de Pipegaeltsjesjongers, de fantastische band Wiebe (met geweldig mooi vioolspel!), Lisa Lois (prachtige vertolking van Adele – kippenvel-moment!), Rachel Croft uit Engeland, heavy metal van Atmoran uit Dokkum en niet te vergeten Erwin Nijhof. Kortom één en al gezelligheid, een prachtige middag!
*** Druk op onderstaande FOTOLINK om 150 foto’s te bewonderen.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s